ΔΤ – Σε… συνέλευση παρουσίασε το ολοκληρωμένο της ψηφοδέλτιο η «Πόλη Ανάποδα και συνεργαζόμενες κινήσεις»

Αντί για την καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης, η Πόλη Ανάποδα και οι συνεργαζόμενες κινήσεις προχώρησαν την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου  στην τελευταία τους συνέλευση πριν τις εκλογές. Η συνέλευση έδωσε την ευκαιρία στους 227 υποψήφιους και υποψήφιες, και στα δεκάδες ακόμα μέλη, να συναντηθούν, να συζητήσουν για τους στόχους της εκλογικής παρέμβασης και να χαράξουν από κοινού τα τελευταία βήματα της προεκλογικής εκστρατείας. 

Όσον αφορά τον εκλογικό στόχο, τα μέλη του σχήματος έβαλαν ψηλά τον πήχη, θεωρώντας ότι η σταθερή σχέση με τα κινήματα και την κοινωνία της πόλης, το ριζοσπαστικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμα και η συνεπής παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, θέτουν τις βάσεις για ένα πολύ καλό εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο θα εξασφαλίσει μια ισχυρή αντιπολίτευση στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και θα ανοίξει σύντομα το δρόμο για μια πραγματική αλλαγή στην πόλη, από το επίπεδο της κοινωνικής βάσης ως τη διοίκηση. 

Για τις επόμενες εβδομάδες της εκλογικής καμπάνιας, πέρα από τις καθημερινές παρεμβάσεις στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, η Πόλη Ανάποδα ετοιμάζει μια σειρά από ανοιχτές εκδηλώσεις στις 5 κοινότητες, οι οποίες θα συνδυάζουν συζητήσεις και συναυλίες, κάτω από τον γενικό τίτλο «Γυρίζουμε την πόλη (ανάποδα)». 

Η αρχή θα γίνει σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στις 7 μμ., στην Πλατεία Τερψιθέας στην Άνω Πόλη, με μια εκδήλωση ενάντια στη βία και τις παραβιαστικές συμπεριφορές κατά των γυναικών, με τίτλο «Διεκδικούμε ασφαλείς δρόμους και γειτονιές για όλες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *