Οικόπεδο δίπλα στην «Αλυσίδα»: Ναι σε νηπιαγωγείο και σε χώρο πρασίνου! (τοπική πορεία+υπογραφές+συνέντευξη)

Ο αγώνας για να χτιστεί νηπιαγωγείο στο οικόπεδο δίπλα στην «Αλυσίδα» (Χαριλάου) και να επεκταθεί ο ελεύθερος χώρος πρασίνου συνεχίζεται. Την Κυριακή που μας πέρασε (18/4) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με τους κατοίκους της περιοχής να συνεχίζουν να ανταποκρίνονται θετικά και να οργανώνουν τις επόμενες δράσεις.
 
 
 
 
Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματιστεί τοπική πορεία για την Κυριακή 25 Απριλίου (12 το μεσημέρι) από τη νεοσύστατη Πρωτοβουλία Κατοίκων για την περιοχή της Αλυσίδας, ενώ μετά τις εκατοντάδες χειρόγραφες υπογραφές που ζητούν την αναίρεση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για άρση της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου, η Πρωτοβουλία Κατοίκων και τα δημοτικά σχήματα Πόλη Ανάποδα και Δύναμη Ανατροπής συνεχίζουμε και με ηλεκτρονικές. Διακινούμε λοιπόν τον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου να υπογράψουν όσες και όσοι δεν το έχουν κάνει δια ζώσης: https://forms.gle/QJzyB4wc1YNQyQi27
 
 
 
 
 
Στο βίντεο μπορείτε να ακούσετε τον δημοτικό σύμβουλο της Πόλης Ανάποδα-Δύναμης Ανατροπής, Κώστα Ξενόπουλο, που μίλησε για το θέμα την Τετάρτη 21/4 στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, 91,4:
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *