Οδός Κρήτης: Όχι στη μαζική κοπή των δέντρων – Συνάντηση 19/11

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου ξεκίνησε συλλογή υπογραφών στην περιοχή της οδού Κρήτης, ενάντια στην κατακρεούργηση των 175 από τα 246 συνολικά δέντρα του δρόμου.

Μέσα σε περίπου μία ώρα συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 υπογραφές κατοίκων της περιοχής, που απαιτούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για να σωθεί έστω και τώρα το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα δέντρα.

Η οργή των κατοίκων ενάντια στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής ήταν πέρα για πέρα έκδηλη, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να θέλει να εμπλακεί ενεργά για να υπερασπιστεί το πράσινο της γειτονιάς του.

Ως Πόλη Ανάποδα πήραμε την πρωτοβουλία για να γίνουν οι πρώτες ενημερωτικές δράσεις στην περιοχή. Επόμενος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια ευρεία-ανοιχτή Επιτροπή Κατοίκων που θα δώσει αυτή τη μάχη -την οποία θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Γι’ αυτό, καλούμε σε ανοιχτή συνάντηση το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 12μμ στο πάρκο Κρήτης, όσους/ες θέλουν να εμπλακούν ενεργά στον αγώνα να σωθούν τα δέντρα της γειτονιάς, να μην κοπεί κανένα άλλο υγιές δέντρο και να διεκδικήσουμε πραγματικά πράσινες γειτονιές και ελεύθερους χώρους.


Διαβάστε το κάλεσμα που μοιράσαμε εδώ: https://www.facebook.com/ipolianapoda.SKG/posts/555797616546140 

Εάν θέλετε να συμμετέχετε ενεργά στην πρωτοβουλία, επικοινωνήστε με τη σελίδα μας ή μέσω e-mail στο ipolianapoda@gmail.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *