17/05, Μια γιορτή για το δικαίωμα στην πόλη

Τη στιγμή που κορυφώνεται η προεκλογική καμπάνια, η «Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής» στρέφει τη συζήτηση εκεί που πρέπει: στο Δικαίωμα στην Πόλη, σε μια πόλη με κοινωνική και περιβαλλοντική δικαιοσύνη, μια πόλη που θα σέβεται το εξασφαλίζει στέγαση για όλους τους κατοίκους της, που θα προσφέρει αξιοπρεπείς δημόσιες μετακινήσεις, που θα διαθέτει τους αναγκαίους ελεύθερους χώρους πρασίνου.

Τη συζήτηση ανοίγουν μάλιστα οι Χρίστος Ταξιλτάρης, Καθηγητής Συγκοινωνιακών Έργων ΑΠΘ και ο Θάνος Ανδρίτσος, αρχιτέκτονας, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής του σχήματος «Φυσάει Κόντρα». Θα ακολουθήσουν Παρεμβάσεις από τα μέλη της συλλογικής εκπροσώπησης της «Πόλης Ανάποδα – Δύναμης Ανατροπής» και άλλων ριζοσπαστικών δημοτικών σχημάτων.

Στη συνέχεια, τον λόγο θα πάρουν κάποιοι από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης, το τρίο των Oleg Chaly (Keyboards), Γιάννη Οικονομίδη (Trumpet- Vocals) και Νίκου Βαργιαμίδη (Drums), και το σχήμα Plan 3, με τον Χρήστο Γερμένογλου (Drums), τον Λάκη Τζήμκα (Double Bass) και τον Μάκη Στεφανίδη (Guitar). Τη βραδιά θα κλείσει ο Stefanatty με DJ set.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα προβληθούν βίντεο της προεκλογικής καμπάνιας της «Πόλης Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής» και άλλων ριζοσπαστικών σχημάτων, όπως και της πανευρωπαϊκής αντιφασιστικής καμπάνιας «Για 1000 λόγους, με 1000 τρόπους».

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2333289533577847/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *