Υποψηφιότητες Συμβούλων Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας

Αλεξανδράτος Αργύριος

Είναι 23 χρονών και γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Τριανδρία. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και την ΕΛΣΤΑΤ, είναι τελειόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και συμμετέχει στα κοινά μέσα από τον Φοιτητικό Σύλλογο της σχολής του. Ασχολείται με θέματα περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και συγκοινωνιών.

Αναστασιάδου Αναστασία

Γεννήθηκε το 1988 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στις Συκιές, τις 40 Εκκλησιές και την Τριανδρία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και έκανε το μεταπτυχιακό της στη Πολιτική Θεωρία στο ΑΠΘ. Εργάστηκε για χρόνια με ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες ως κοινωνική επιστήμονας. Συμμετέχει στο αντιρατσιστικό κίνημα εντός και εκτός πόλης. Σήμερα είναι υποψήφια διδακτόρισσα στο Παν/μιο του Άμστερνταμ και του Αιγαίου όπου ερευνά την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε πρόσφυγες. Ταυτόχρονα τελειώνει το δεύτερο πτυχίο της στη αγαπημένη της επιστήμη της Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Αρβανιτίδου Ουσαντζοπούλου Βασιλική (Βασιλίνα)

Η Βασιλίνα Αρβανιτίδου-Ουσαντζοπούλου είναι πτυχιούχος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διπλωματούχος Μονωδίας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στις Παραστατικές Τέχνες του ΕΑΠ. Συμμετέχει σε παραστάσεις του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Καλουδάς Χρήστος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο 31ο Δημοτικό Σχολείο και στο 11ο Γυμνασιο-Λυκειο. Κατοικεί στις 40 εκκλησίες. Σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών του ΑΠΘ. Δραστηριοποιηθηκε στις φοιτητικές καταλήψεις του 2019 και του 2021 ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Συλλόγου φοιτητ(ρι)ών Ηλ-Μηχ. Είχε ενεργό ρόλο στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μέσα απ’ τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης. Ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στον αγώνα της Μαλαματίνα.

Μεζιλτσόγλου Παρθένα (Ρένα)

Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ήταν ιδρυτικό μέλος της Αντιφασιστικής Επιτροπής Τούμπας, ενώ συμμετείχε και στον Συντονισμό κατοίκων/συλλογικοτήτων Τούμπας ενάντια στις διακοπές ρεύματος-νερού και τους πλειστηριασμούς. Συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του αντιφασιστικού νεολαιίστικου φεστιβάλ «Art Against Fascism». Μέλος της Διεθνιστικής Σοσιαλιστικής Οργάνωσης – Ξεκίνημα.

Ντέκας Παναγιώτης (Πάνος)

Γεννήθηκε στον Βόλο το 1997 όπου και μεγάλωσε έως το πέρας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του. Σπούδασε στην Κομοτηνή όπου και αποφοίτησε το 2021 από το τμήμα των Πολιτικών Επιστημών. Από το 2021, ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου και εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα. Παράλληλα σπουδάζει στο ΠΜΣ Πολιτικής Θεωρίας/Φιλοσοφίας του ΑΠΘ. Ως σπουδαστής διατέλεσε πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Οικότροφων Φοιτητών Εστιών Κομοτηνής επί σειρά ετών, ενώ αποτέλεσε και μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Πολιτικών Επιστημών. Είναι μέλος της Αριστερής Ανασύνθεσης.

Τσουκαλά Αλεξάνδρα (Αλέκα)

1ο Γενικό λύκειο Τριανδρίας, ιδιωτική εκπαιδεύτρια με ειδικότητα βοηθού λογιστών/μηχανογράφων, ΚΕΔΒΙΜ Γραμματέας Διοίκησης. Επ. βοηθός/ταμίας λογιστηρίου βιομηχανικής επιχείρησης, υπάλληλος καταστημάτων.

Ψαρούδας Σπύρος

Ιδρυτικό μέλος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης «Καλλιστώ», είναι γεωπόνος, με μεταπτυχιακό τίτλο στην αγροτική οικονομία. Δραστηριοποιήθηκε έντονα σε κοινωνικά κινήματα από τα μαθητικά του χρόνια. Διετέλεσε μέλος του ΔΣ του συλλόγου Φοιτητών Γεωπονίας, του ΚΣ της ΦΕΑΠΘ (1983-1985) και της Επιτροπής Κατάληψης Στέγασης της Λεωφόρου Νίκης 39 (1985-1990). Συμμετείχε στο Κοινωνικό Φόρουμ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος του Bios Coop και του κινήματος ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.